سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر خمیر پای پفکی

خمیر پای پفکی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۰ نفر
مواد لازم
کره ۲۲۷ گرم
آب ۸-۶ قاشق سوپ خوری
شکر ۱ قاشق سوپ خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
آرد ۲.۵ فنجان
خمیر پای پفکی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خمیر پای پفکی
روش ساخت
مرحله 1این دستور تهیه ی خمیر پای یا بهتر بگوییم روش تهیه ی خمیر پای خمیری یکدست با درجه غلظت مناسب به دست می دهد که پهن کردن آن به یک کار رؤیایی تبدیل می شود.
مرحله 2آنچه باید بدانید: استفاده از یک غذا ساز یا مخلوط کن در این دستور آشپزی باعث یکسان شدن نتیجه می شود. پس اگر دارید از آن استفاده کنید. با وجود این می توانید این روش را با دست هم امتحان کنید. روش کار در هر دو مورد دستی و استفاده از غذا ساز در پایین آمده است.
مرحله 3طرز تهیه:
مرحله 4اگر خمیر را با استفاده از غذاساز درست می کنید
مرحله 51 و نیم فنجان آرد، شکر (اختیاری) و نمک را داخل عذا ساز بریزید. 2 تا 3 مرتبه بزنید تا مخلوط شوند.
مرحله 6تکه های کره را روی آرد پخش کنید و 15 ثانیه بزنید تا مواد حالت خمیری پیدا کنند. نباید هیچ نشانی از ذرات آرد خشک دیده شود.
مرحله 7دور کاسه ی دستگاه را بتراشید و مواد چسبیده به آن را به مخلوط کره و آرد اضافه کنید سپس 1 فنجان آرد باقیمانده را هم در دستگاه بریزید. 4 تا 5 بار تا زمانی که آرد یکدست پخش شود بزنید. خمیر در این مرحله حالت ترک دار و خرد شونده دارد.
مرحله 8مواد را به یک کاسه ی متوسط منتقل کنید سپس 6 قاشق آب یخ روی آن بپاشید. با یک کاردک خمیر را به داخل خودش فشار دهید . خرده ها باید به هم بچسبند و توده های بزرگتری به وجود بیاورند.
مرحله 9اگر کمی از خمیر را با انگشتان فشار دادید و خود را گرفته بود یعنی خمیر آماده است. اگر خمیر هنوز شکننده است 1 تا 2 قاشق دیگر آب به آن اضافه کنید و فشار دهید تا خمیر ورز بیاید.
مرحله 10خمیر را از کاسه بیرون بیاورید و روی یک برآمدگی روی سطح تمیز قرار دهید. خمیر را آنقدر ورز دهید تا شکل توپ مانندی پیدا کند. توپ را دو نیم کنید سپس هر نیمه را به شکل یک دایره ی تخت در بیاورید.
مرحله 11دور هر تکه را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و حداقل 1 ساعت و حداکثر 2 روز در یخچال قرار دهید. همچنین می توانید خمیر را تا 3 ماه در فریزر نگه دارید. اما باید شب قبل از استفاده کردن بیرون بگذارید تا یخش آب شود.
مرحله 12اگر خمیر را با دست درست می کنید
مرحله 131و نیم فنجان آرد، شکر (اختیاری) و نمک را داخل یک کاسه ی متوسط بریزید. 2 تا 3 مرتبه هم بزنید تا مخلوط شوند.
مرحله 14تکه های کره را روی آرد بریزید و کمی با چنگال یا کاردک هم بزنید تا کره به آرد آعشته شود.
مرحله 15با یک همزن خمیر کره را با آرد مخلوط کنید. مخلوط را 1 تا 2 دقیقه هم بزنید تا آرد بافتی درشت و خشک مانند خرده نان پیدا کند.
مرحله 16 1 فنجان آرد باقیمانده را اضافه کنید. آرد و کره را 20 ثانیه با همزن خمیر با هم مخلوط کنید تا آرد یکدست پخش شود. خمیر بایستی شکننده با تکه هایی به اندازه ی نخود درون خود به نظر برسد.
مرحله 176 قاشق آب یخ را روی مخلوط بپاشید. با یک کاردک خمیر را به داخل خودش فشار دهید. خرده ها باید به هم بچسبند و توده های بزرگتری به وجود بیاورند.
مرحله 18اگر کمی از خمیر را با انگشتان فشار دادید و خود را گرفته بود یعنی خمیر آماده است. اگر خمیر هنوز شکننده است 1 تا 2 قاشق دیگر آب به آن اضافه کنید و فشار دهید تا خمیر ورز بیاید
مرحله 19خمیر را از کاسه بیرون بیاورید و روی یک برآمدگی روی سطح تمیز قرار دهید. خمیر را آنقدر ورز دهید تا شکل توپ مانندی پیدا کند. توپ را دو نیم کنید سپس هر نیمه را به شکل یک دایره ی تخت در بیاورید.
مرحله 20دور هر تکه را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و حداقل 1 ساعت و حداکثر 2 روز در یخچال قرار دهید. همچنین می توانید خمیر را تا 3 ماه در فریزر نگه دارید. اما باید شب قبل از استفاده کردن بیرون بگذارید تا یخش آب شود.
مرحله 21چطور خمیر را پهن کنیم :
مرحله 22یکی از دایره های تخت خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و بگذارید 5 دقیقه در دمای اتاق بماند.
مرحله 23روی وردنه، خمیر و سطح کاری خود را کمی آرد بپاشید.سپس با استفاده از وردنه خمیر را به شکل یک دایره به قظر 30 سانتی متر به ضخامت نیم سانتی متر پهن کنید. حتماً چک کنید تا خمیر به سطح نچسبیده باشد. اگر لازم بود کمی آرد اضافه کنید.
مرحله 24ظرف را روی خمیر پهن شده قرار دهید و اندازه ی آن را چک کنید. خمیر باید از لبه های ظرف 2.5 سانتی متر بزرگ تر باشد.
مرحله 25برای اینکه خمیر را داخل ظرف بگذارید آن را از یک سر دور وردنه بپیچید سپس روی ظرف پهن کنید.
مرحله 26از یک طرف شروع کنید و خمیر را به آرامی به کف و لبه های ظرف فشار دهید. مواظب باشید خمیر را نکشید و خراش ندهید. سپس با یک چاقو یا قیچی آشپزخانه لبه های خمیر را به فاصله ی 1 سانتی متری از لبه ی ظرف بچینید.
مرحله 27لبه های خمیر را زیر خمیر کف پای تا بزنید و لبه ها را فشار دهید تا به هم بچسبند و یک لبه ی خمیری به ضخامت نیم سانتی متر که روی لبه ی ظرف افتاده درست شود.
مرحله 28سپس برای چین دادن لبه ها با فشار دادن انگشت اشاره ی یک دست بر خلاف لبه ی خمیر ازداخل ظرف در حالی که به آرامی دو بند انگشت دست دیگر را از بیرون خمیر فشار می دهید، لبه های خمیر را چین دهید. خمیر را دریخچال بگذارید و قبل از پختن حداقل 20 دقیقه در یخچال یا 5 دقیقه در فریزر قرار دهید.
مرحله 29اگر پای خود را با دو لایه خمیر درست می کنید فعلاً لبه ها را چین ندهید. ورقه ی دوم را هم پهن کنید و پای را پر کنید و روی آن را با ورقه ی دوم بپوشانید. لبه ها را بچینید و سپس چین دهید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین