سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر خمیر هزار لا

خمیر هزار لا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۰ نفر
مواد لازم
آرد ۴۱۰ گرم
کره ۵۰ گرم
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
آب ۱- ۱.۵ پیمانه
کره ۴۵۰ گرم
آرد ۱۳۰ گرم
نمک ۱ قاشق چای خوری
آبلیمو ۲ قاشق چای خوری
خمیر هزار لا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خمیر هزار لا
روش ساخت
مرحله 1آرد سنگین یا شمال را از لوازم قنادی میتوانید تهیه کنید آردی هست که میزان گلوتین آن بیشتر از آرد سفید هست.آب سرد حتما باید یخ باشد میتوانید چندتا تکه یخ تو آب بیندازید که یخش آب بشه.
مرحله 2برای مواد میانی خمیر هم آرد معمولی رو داخل فریزر یک ساعت قرار میدهیم این کار کمک میکنه برای لایه بندی خمیر، و کره رو داخل فریزر قرار میدهیم تا سرد سرد بشه اما یخ نزنه.
مرحله 3ابتدا 410 گرم آرد سنگین را داخل غذا ساز ریخته و یک دوم نمک چای خوری رو هم اضافه کرده(اگر این خمیر را برای شیرینی،تارت و دسر میخواهید درست کنید همین1/2 ق چ نمک کافیه اما اگر برای غذاهاباید یک ق چ نمک باشد) کره سرد شده اضافه کرد بعد یک پیمانه از آب یخ رو اضافه کرد مخلوط میکنیم 1/2 باقی مانده آب یخ رو قاشق قاشق اضافه کرده چون ممکن همش نیاز نباشه بستگی به آرد مون داره که چقدر آب جذب کنه.
مرحله 4وقتی خمیر یکدستی بدست اومد خمیر رو روی میز آردپاشی شده 3 دقیقه ورز میدهیم بعد با چاقو روی خمیر را یه بعلاوه عمیق ایجاد میکنیم روی خمیر رو دستمال گذاشته در دمای آشپزخونه به مدت 20 دقیقه استراحت میدهیم.
مرحله 5بعد خمیر رو روی میز کار آردپاشی شده قرار داده خمیر با وردنه البته چهار طرف خمیر (چهار طرف گوشه ها)را باز کرده که وسط خمیر برآمده وآماس میشه . بعد برای موادمیانی آرد سرد شده از فریزر دراومده و کره سرد شده با رنده ریز رنده کرده و نمک مخلوط کرده وآبلیموی تازه اضافه میکنیم (آبلیموی تازه کمک میکنه که خمیر لایه بهتری پیدا کنه سطح لایه بندی را بیشتر میکند)با دست شکل مکعبی بهش میدیم و این کره آماده شده رو وسط خمیر روی برآمده خمیر گذاشته.
مرحله 6(البته اگه از کره یا روغن قنادی بخواین استفاده کنید تمام این مواد میانی خمیر رو دیگه استفاده نمیکنیم واین کره قنادی رو رنده میکنیم ودر فریزر قرار داده سرد بشه بعد استفاده بشه مقدارش هم 450 گرم میباشد).
مرحله 7بعد چهار طرف خمیر (گوشه ها)رو روی کره وسط خمیرقرار میدهیم در هر بستن لایه آرد روی خمیر رابرمیداریم حالت بقچه میگیرد بعد خمیر رو برگردونده یعنی قسمت تا زیر قراربگیره بعد با وردنه خمیر رو عرضی باز میکنیم بعد خمیر برگردونده اینجا از عرض و طول خمیر رو بازکرده دو سوم خمیر رو جلومیایم یعنی تا میزنم یک سوم هم ازطرف دیگر تا میزنم دوباره یه تا از دو سوم خمیر میزنم و اون یک سوم رو روی این قرار داده که خمیر مون کلا 6 تا هست.
مرحله 8خمیر رو 20 دقیقه در یخچال گذاشته یا 3 دقیقه در فریرز گذاشته دوباره بیرون آورده خمیر رو باز کرده و این مراحل تا زدن یا لایه بندی رو تکرار میکنیم هر دفعه که خمیر رو باز بسته میکنیم سمت باز خمیر طرف خودمون باشه. بعد خواستم برش میدیم هر شکلی که خواستم.
مرحله 9برای این خمیر اگه برای شیرینی استفاده میشه دمای فر 180 درجه زمان 10تا15 دقیقه . برای غذا دمای فر 180 درجه زمان 30 دقیقه نیاز داره. این خمیر میتوان برای یک سال تو فریزر نگه داشت میتوانید قبل از استفاده نیم ساعت بیرون گذاشت تا یخش باز بشه.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین