سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر خمیر مخصوص انواع پایر میوه ای

خمیر مخصوص انواع پایر میوه ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۰ نفر
مواد لازم
شکر ۳ قاشق غذا خوری
آرد ۳.۵ لیوان
کره ۲۲۰ گرم
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
خمیر مخصوص انواع پایر میوه ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خمیر مخصوص انواع پایر میوه ای
روش ساخت
مرحله 1ابتدا آرد را با نمك مخلوط كرده و 3مرتبه الك كنید تا هوا خورده و سبك شوند.سپس شكر را به آنها بیفزایید و داخل میكسر ریخته و خوب هم بزنید.
مرحله 2کره سرد و سفت را به تکه های کوچک برش بزنید و اضافه کنید سپس با نوک انگشتان دست مواد را باهم مخلوط کنید.یا آن را داخل میكسر بریزید تا مواد كاملا مخلوط شده و یكدست شوند.
مرحله 3سپس 5قاشق غذاخوری آب خیلی سرد ، آبلیمو و زرده تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و با چنگال بزنید تا یکدست شوند سپس این مخلوط را کم کم به خمیر اضافه و مخلوط کنید تا خمیر خودش را بگیرد.
مرحله 4سطحی مناسب را آرد پاشی كرده و خمیر پای را روی سطح کار قرار دهید و از اطراف به طرف مرکز جمع کنید و فشار دهید تا ذرات خمیر به هم بچسبند .توجه داشته باشید این خمیر را زیاد ورز ندهید ، فقط تا اندازه ای خمیر را ورز دهید که مواد با هم مخلوط شوند.
مرحله 5خمیر پای را پس از آماده شدن درون نایلون فریزر قرار دهید و حداقل به مدت 5 ساعت داخل یخچال بگذارید تا آماده کار شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین