سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر خمیر فیلو(یوفکا)

خمیر فیلو(یوفکا)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۰ نفر
مواد لازم
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
ماست‏ ۲ قاشق غذا خوری
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
آرد ذرتبه مقدار لازم
روغن ۳ قاشق غذا خوری
خمیر فیلو(یوفکا)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خمیر فیلو(یوفکا)
روش ساخت
مرحله 1ابتدا آرد را با نمك مخلوط كرده و 3تا4بار الك ریز كنید تا هواخورده و سبك شود.سپس آن را در کاسه ریخته و زرده تخم مرغ، وانیل، نمک، ماست ، روغن مایع را به آن اضافه کرده و مواد را باهم مخلوط می کنیم تا خمیری سفت و منسجم به دست آید .
مرحله 2خمیر آماده را درون کیسه ی فریزر به مدت نیم ساعت در دمای آشپزخانه قرار می دهیم.قبل از پهن کردن خمیر، مقدار خیلی کمی آرد روی خمیر پاشیده چند ثانیه ورز مجدد می دهیم.
مرحله 3روی سطح کار مقداری آرد پاشیده، خمیر را روی سطح کار قرار داده و با وردنه باریک خمیر را خیلی نازک پهن و باز می کنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین