سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک خمیر فوندانت ساده(مخصوص تزیین زیبای کیک و شیرینی)

خمیر فوندانت ساده(مخصوص تزیین زیبای کیک و شیرینی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
مارشمالو ۱۵۰ گرم
آب ۲ قاشق غذا خوری
پودر قند ۵ لیوان
نمکبه مقدار لازم
خمیر فوندانت ساده(مخصوص تزیین زیبای کیک و شیرینی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خمیر فوندانت ساده(مخصوص تزیین زیبای کیک و شیرینی)
روش ساخت
مرحله 1مارشمالو را داخل ظرف مخصوص مایكروویو بریزید و به آن 2 قاشق غذاخوری آب اضافه کنید و 1تا2 دقیقه داخل ماکروویو با قدرت 100درصد قرار دهید تا مارشمالوها آب شده و حالت كشدار پیدا كنند.
مرحله 2پس از اینکه مارشمالوها به شكل بافت چسبناک وآدامس مانند شدند آنها را از ماکرویو خارج کنید و کم کم پودر قند را روی مارشمالو الک کنید و مخلوط نمایید ، در اوایل یا اواسط کار میتوانید رنگ خوراکی مورد نظر را اضافه کنید ، آنقدر پودر قند اضافه کنید که خمیر بافت نرم و انعطاف پذیری پیدا کند و مثل شكل زیر انسجام یابد.
مرحله 3ممكن است تمام پودر قند مورد استفاده قرار گیرد و ممكن است مقداری از آن اضافه بیاید مهم این است كه بافت خمیر شما مناسب باشد.بعد از آنكه خمیر به شكل نرم در آمد سطح کار را کمی چرب کنید
مرحله 4خمیر را روی آن قرار دهید و شروع به ورز دادن کنید تا خمیر نرم و یکدست شود
مرحله 5خمیر آماده را داخل چند کیسه فریزر چرب شده قرار دهید و خوب هواگیری کنید و حداقل به مدت 12 ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا استراحت کند.
مرحله 6راه دوم که ساده تر است:
مرحله 7مارشمالو رو به روش بن ماری ذوب کنین،یعنی یه ظرف آب جوش بزارین روی حرارت و ظرفی که توش مارشمالو ریختین بزارین توی آب جوش و هم بزنین تا کاملا ذوب بشه
مرحله 8بعد پودر قند رو کم کم بهش اضافه کنین و هم بزنین تا خمیر منسجمی بدست بیاد
مرحله 9در آخر سطح کارتون رو پودر قند بپاشین و خمیر رو از کاسه روی سطح کار انتقال بدین
مرحله 10رنگ و اسانس دلخواه رو اضافه کنین و خوب ورز بدین خمیر رو تا نرم و لطیف بشه
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین