سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر خمیر سمبوسه

خمیر سمبوسه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
آرد ۳ پیمانه
مایه خمیر ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
آب ۱ پیمانه
روغن گیاهی ۱ قاشق چای خوری
خمیر سمبوسه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خمیر سمبوسه
روش ساخت
مرحله 1مایۀ خمیر را داخل یک پیمانه آب نسبتاً داغ بریزید و آن را کاملاً مخلوط کنید تا حل شود.
مرحله 2داخل یک کاسۀ بزرگ، آرد و نمک را بریزید و آنها را مخلوط کنید. سپس مخلوط آب گرم و مایۀ خمیر را به آرامی به مخلوط آرد اضافه کنید و آنها را کم کم مخلوط کنید
مرحله 3خمیر را با دست و یا قاشق چوبی مخلوط کنید. روغن را به روی آن اضافه کرده و سپس آن را کمی ورز دهید تا خمیر حالت لاستیک پیدا کند
مرحله 4خمیر را به قطعاتِ کوچکِ مساوی از هم تقسیم و گلوله کنید. (حدود 10 الی 12 قطعه از این میزان خمیر به دست می آید). سپس روی آنها را بپوشانید و به مدت یک ساعت در جای گرم بگذارید تا خمیر ها ور‌آیند
مرحله 5زمانی که می‌خواهید مواد سمبوسه را داخل خمیر‌ها بریزید، ابتدا گلوله های خمیری را با وردنه باز کنید. به طوری که ضخامت خمیر‌ها 3 میلی متر شود و بعد مایۀ خمیر را طبق دستور تهیه کنید و داخل خمیر قرار دهید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین