زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۰ نفر |
مواد لازم |
---|
شکلات ۵۰۰ گرم |
عسل ۳ قاشق غذا خوری |
رنگ خوراکیبه مقدار لازم |
اسانسبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا شکلات تخته ای را خرد کرده و به روش بن ماری ذوب کنید و هم بزنید تا شکلات روان شود |
مرحله 2 | عسل یا گلوکز را اضافه کنید و در صورت تمایل رنگ ژله ای و اسانس راهم اضافه کنید |
مرحله 3 | سپس هم میزنیم ،شکلات سریع بافت سفت و خمیری به خودش میگیره و بادست هم قابل ورز دادنه در این مرحله خیلی نباید ورز بدید چون شکلات به روغن میوفته |
مرحله 4 | بعد از کمی خنک شدن در کیسه فریزر قرار دهید و یک شبانه روز در دمای اتاق بگذارید تا بافت خمیری به خودش بگیره ( البته برای من بعد از ۳ ۴ ساعت بافت خمیری نرم پیدا کرد ). |
مرحله 5 | خمیر بعد از استراحت سفت میشه که با کمی ورز دادن دوباره نرم میشه |
مرحله 6 | خمیر رو با وردنه بین دو تا پلاستیک پهن کنید و با کاتر های مناسب قالب بزنید و گل یا دکور های تزیینی زیباتون رو باهاش بسازید سپس کمی در دمای محیط قرار بدید تا خودش رو بگیره و بعد در یخچال قرار بدید تا کاملا سفت بشه . |