سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک خمیر تزئینی کیک مارسیپان

خمیر تزئینی کیک مارسیپان
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
رنگ خوراکیبه مقدار لازم
اسانس بادام ۱ قاشق چای خوری
عسل ۵ قاشق غذا خوری
پودر قند ۵۰۰ گرم
بادام ۵۰۰ گرم
خمیر تزئینی کیک مارسیپان
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خمیر تزئینی کیک مارسیپان
روش ساخت
مرحله 1بادام ها را درون آب جوش بریزید و 5 دقیقه صبر کنید
مرحله 2سپس پوست آنها را جدا نمائید ، بادام های پوست گرفته و سفید را کاملا خشک کنید.
مرحله 3بادام ها را با میکسر بزنید یا چرخ کنید تا بصورت خمیر یکدستی درآید سپس پودر قند و اسانس بادام تلخ را اضافه نمائید و مجدد بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
مرحله 4پس از مخلوط شدن پودر قند و بادام و یکدست شدن انها باید مخلوط عسل در نصف فنجان آب جوش را اضافه کنید ،
مرحله 5پس از اضافه کردن با دست خمیر را خارج کنید و کمی ورز دهید تا آماده شود.
مرحله 6خمیر مارزیپان را میتوانید با رنگ های مجاز خوراکی به رنگ های دلخواه در آورید ؛ خمیر را تا زمان مصرف ( تزئین روی کیک ) درون کیسه فریزر نگهداری نمائید و بهتر است برای جلوگیری از خشک شدن خمیر ان را داخل یخچال قرار دهید و در کمتر از چند روز مصرف کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین