سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر خمیر تارت فرانسوی

خمیر تارت فرانسوی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
آرد ۳۰۰ گرم
روغن زیتون ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
نمکبه مقدار لازم
آویشنکمی
آب ۱/۴ پیمانه
خمیر تارت فرانسوی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خمیر تارت فرانسوی
روش ساخت
مرحله 1در یک کاسه بزرگ، تمام آرد، نمک، آویشن و روغن زیتون را مخلوط کنید.
مرحله 2خمیر را به خوبی ورز دهید تا کاملا یک دست شود.
مرحله 3زرده تخم مرغ و آب را اضافه کنید.
مرحله 4برای آنکه خمیر کش نیاید و در نهایت کراست تارت سفت نشود بهتر است زیاد آن را ورز ندهید.
مرحله 5خمیر را 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
مرحله 6پس از این زمان خمیر را در قالب تارت با ضخامت کم پهن کرده و در مواد لازم برای تارت مورد نظر را روی آن بریزید و به مدت 30 دقیقه در دمای 200 درجه سلسیوس قرار دهید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین