سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر خمیر تارت شیرین

خمیر تارت شیرین
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
کره ۱۲۵ گرم
آرد ۱/۲/۳ پیمانه
شکر ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
آب ۱ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
خمیر تارت شیرین
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خمیر تارت شیرین
روش ساخت
مرحله 1کره یخ زده را خرد کنید.
مرحله 2فر را روی دمای 190 درجه سانتی‏گراد روشن کنید
مرحله 3کره، آرد، وانیل و شکر را با هم‌زن یا دست مخلوط کنید تا شکلی شبیه خرده‌نان به خود بگیرد.
مرحله 4زرده تخم‌مرغ و آب یخ را به مخلوط اضافه کنید تا شکل خمیری به خود بگیرد
مرحله 5خمیر را بین دو ورقه کاغذ مخصوص شیرینی‌پزی ( کاغذ روغنی) که آردی شده پهن کنید طوری‌که به شکل دایره‌ای به گردی 10 سانتی‏متر باشد.
مرحله 6سپس خمیر را با کاغذها داخل یخچال قرار دهید تا به مدت 30 دقیقه استراحت کند.
مرحله 7سپس خمیر را از یخچال خارج کرده و با وردنه به صورت دایره‌ای به قطر 34 سانتیمتر پهن کنید.
مرحله 8در ته یک قالب مخصوص تارت لبه‏دار که اندازه ته آن 26 سانتی‌متر باشد و 2.5 سانتی‌متر عمق داشته باشد، خمیر را طوری پهن کنید که لبه‏ها را هم بپوشاند.
مرحله 9اضافه لبه‏های خمیر را بگیرید. خمیر را برای 15 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
مرحله 10با چنگال به خمیر ضربه بزنید تا سوراخ سوراخ شود سپس روی خمیر را با کاغذ روغنی بپوشانید. لوبیا، نخود یا برنج نپخته را روی آن بریزید. آن را در فر داغ بگذارید.
مرحله 11آن را در فر برای 10 دقیقه بپزید تا وقتی آن را لمس می کنید، سفت باشد. لوبیا و کاغذ را از روی خمیر بردارید.
مرحله 12دوباره آن را برای 8 تا 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا به رنگ طلایی روشن دربیاید.
مرحله 13خمیر را از فر خارج کنید. دمای فر را به 180 درجه کاهش دهید.
مرحله 14بعد از این‌که هر نوع فیلینگ شیرینی که خواستید را در آن ریخته و 15 تا 20 دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین