سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



فرانسوی خلال نان تست فرانسوی با دارچین

خلال نان تست فرانسوی با دارچین
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
شربت افرابه مقدار لازم
کرهبه مقدار لازم
عصاره وانیل ۱ قاشق سوپ خوری
شکر ۱ قاشق سوپ خوری
دارچین ۲.۵ قاشق چای خوری
خامه‏ ۱ فنجان
تخم مرغ ۴ عدد
نان تست ۸ برش
خلال نان تست فرانسوی با دارچین
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خلال نان تست فرانسوی با دارچین
روش ساخت
مرحله 1هر برش نان تست را به چهار خلال برش دهید و کنار بگذارید.
مرحله 2در یک کاسه ی بزرگ، تخم مرغ ها، خامه پر چرب، دارچین، شکر و وانیل را هم بزنید. هر خلال نان را داخل مخلوط تخم مرغ فرو ببرید و بچرخانید تا همه ی سمت های آن مواد را به خود جذب کند و آغشته شود.
مرحله 3خلال ها را بتکانید تا مواد اضافی آن بریزد سپس آنها را داخل یک بشقاب بزرگ یا ظرف مخصوص فر بچینید. مرحله ی آغشته کردن را برای تمامی خلال ها انجام بدهید.
مرحله 4یک تابه ی بزرگ را روی شعله ی متوسط داغ کنید و 2 تا 3 قاشق سوپخوری کره اضافه کنید. وقتی کره آب شد تعداد زیادی از خلال ها را به صورت یک لایه داخل تابه بچینید. تابه را بیش از حد پر نکنید.
مرحله 5خلال ها را سرخ کنید تا یک طرفشان قهوه ای طلایی شود سپس برگردانید و به سرخ کردن ادامه بدهید تا همه طرفشان قهوه ای طلایی و کمی برشته شود.
مرحله 6بلافاصله به همراه شربت افرا سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین