زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
بادام ۱ کیلوگرم |
آببه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا بادام ها را مغز کنید سعی کنید بادام ها را درسته در بیاورید. |
مرحله 2 | بادام ها را 12ساعت در آب بگذارید و مرتب چک کنید هر وقت با دست پوست بادام به راحتی جدا شد پوست ها را جدا کنید و ابتدا بادام ها را از وسط جدا کنید تا به صورت پرک در بیاید و بعد هر پرک را جدا جدا خلال کنید. |
مرحله 3 | بادام های خلال شده را در آب کش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود و سپس روی یک پارچه تمیز پهن کنید جلوی پنکه تا کاملا خشک شود. |