سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



چاشنی و ادویه خلال بادام

خلال بادام
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
بادام ۱ کیلوگرم
آببه مقدار لازم
خلال بادام
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خلال بادام
روش ساخت
مرحله 1ابتدا بادام ها را مغز کنید سعی کنید بادام ها را درسته در بیاورید.
مرحله 2بادام ها را 12ساعت در آب بگذارید و مرتب چک کنید هر وقت با دست پوست بادام به راحتی جدا شد پوست ها را جدا کنید و ابتدا بادام ها را از وسط جدا کنید تا به صورت پرک در بیاید و بعد هر پرک را جدا جدا خلال کنید.
مرحله 3بادام های خلال شده را در آب کش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود و سپس روی یک پارچه تمیز پهن کنید جلوی پنکه تا کاملا خشک شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین