زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲۰ نفر |
مواد لازم |
---|
خرما ۱ کیلوگرم |
ویفر ۲ بسته |
گردو ۱ لیوان |
پودر بادام ۱ لیوان |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
پودر نارگیلبه مقدار لازم |
شکلات ۱۰۰ گرم |
خامه صبحانه ۳ قاشق غذا خوری |
کره ۱۰۰ گرم |
مرحله 1 | ابتدا هسته خرما را در آورده و با دست له میکنیم بعد ویفر موزی رو پودر کرده و به خرما اضافه میکنیم |
مرحله 2 | بعد پودر گردو و بادام رو بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم... و بعد کره رو توی تابه ریخته و مواد خرمایی رو باهاش 5 دقیقه تفت میدهیم |
مرحله 3 | از روی شعله برداشته و وانیل را بهش اضافه میکنیم،کمی که خنک شد،مقداری از مواد برداشته در دستمان به شکل استوانه کوچک در می آوریم و بعد به دلخواه در پودر نارگیل یا کنجد می غلطونیم، |
مرحله 4 | بعد یک عدد پرک بادام روی سرش گذاشته برای شعله شمع... |
مرحله 5 | بعد شکلات تخته ای رو به روش بن ماری روی بخار کتری آب میکنیم ،بعد خامه رو بهش اضافه میکنیم تا کمی روانتر بشه، درون قیف ریختمش،نوکشو سوراخ کردم و از زیر بادام شروع کردم به ریختن ...خودش به صورت قطرات چکه میکنه میاد پایین، و بعد درون کپسول گذاشتم و سرو کنید..باچای بسیار لذیذ هستش |