سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی خرما ویفری

خرما ویفری
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
خرما ۱ کیلوگرم
آرد ۱ لیوان
کره ۱۰۰ گرم
ویفر ۱۰ عدد
دارچینبه مقدار لازم
خرما ویفری
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خرما ویفری
روش ساخت
مرحله 1خرما ها رو کاملا هسته شان رو در آوردم مقداری با گوش کوب له کردم بعد آرد گندم الک شده تفت دادم بعد که رنگش تغییر کرد یه قالب کره صدگرمی بهش زدم تفت دادم خرماها روبهش اضافه کردم حسابی با هم مخلوط و یه دستشان کردم اونم با حرارت کم اگه دوست داشته باشید میتونید اینجا یکم پودر دارچین حدودا یه قاشق چای خوری و به همین مقدار هم پودر زنجبیل اضافه کنید کاملا سلیقه ایی و ذائقه ایی هست.
مرحله 2میشه ساده بدون ادویه بعدا زیرش رو خاموش کردم بعدچند تا ویفر رنگا رنگ داشتم کف سینی مستطیل پلاستیک کشیدم مقداری از خرماها رو پهن کردم دستم رو دیگه لازم نبود چرب کنم چون خرمای خوبی انتخاب کرده بودم یه رنگارنگ وسطش گذاشتم و خرما رو دورش پیچوندم این نکته رو بگم نباید خرما زیاد دور ویفر باشه والا کارتون ضخیم میشه و هنگام برش اذیت میشید خود خرما کشش داره کاملا روی ویفر یه دست بکشید و ویفر رنگارنگ مغز دار رو بپوشونید
مرحله 3همه روبه این طریق آماده کردم بعد به مدت 70دقیقه گذاشتم توی یخچال بعد با چاقوی تیز برش زدم خرماها حالت ارتجاعی پیدا میکنند خیلی راحت میشه بعد از برش حالت مرتبی بهشون داد خیلی خوشمزه و شیک در آمد به جای کره از شیره خرما هم میشه استفاده کرد
مرحله 4البته من در این عکس بعد که برش دادم... در دستم گرد کردم.. و در پودر نارگیل رنگی غلطوندم
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین