سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی خرما بِریز ( حلوای کرمانی)

خرما بِریز ( حلوای کرمانی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
آرد گندم ۱ پیمانه
خرما ۱ پیمانه
روغن مایع ۱/۳ پیمانه
پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری
پودر هل ۱ قاشق چای خوری
تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری
دانه رازیانه ۱ قاشق چای خوری
گلاب ۵ قاشق غذا خوری
خرما بِریز ( حلوای کرمانی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خرما بِریز ( حلوای کرمانی)
روش ساخت
مرحله 1اول هسته ی خرما رو درمیاریم و توی روغن سرخ میکنیم. وقتی خرما حسابی نرم شد همه ی ادویه ها و گلاب رو اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا حالت خمیری داشته باشه.
مرحله 2در همون حال که خرما رو سرخ میکنیم آرد گندم رو هم توی یه ظرف دیگه اینقد تفت میدیم که حسابی برشته و طلایی رنگ شه.
مرحله 3آرد رو همونجوری که داغه الک میکنیم تا گلوله ای نداشته باشه.
مرحله 4مواد خرمایی رو تا داغه روی آرد داغ میریزیم و با قاشق حسابی موادو مخلوط میکنیم.
مرحله 5تا داغه توی ظرف بریزین و به صورت لوزی برش بدین.
مرحله 6باید حلوا یکی دو ساعت توی یخچال بمونه تا سفت شه و خودشو بگیره.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین