سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



املت وکرپ خاگینه

خاگینه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۳ عدد
نمک و فلفلبه مقدار لازم
خامه‏ ۱ قاشق سوپ خوری
آرد ۱ قاشق غذا خوری
کره ۳ قاشق سوپ خوری
خاگینه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خاگینه
روش ساخت
مرحله 1ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا می کنیم.
مرحله 2به زرده ها نمک و فلفل می زنیم و آرد و خامه را نیز به آنها اضافه می کنیم و با چنگال خوب مخلوط می کنیم. سفیده تخم‌مرغ ها را با کمی نمک با همزن برقی می زنیم تا فرم بگیرد. سفیده های فرم گرفته را با زرده مخلوط می کنیم.
مرحله 3در یک تابه مناسب کره را می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا کره ذوب شود. وقتی کره ذوب شد، تخم‌مرغها را در آن می ریزیم و روی آن را کاملاً صاف می کنیم. تابه را تکان دهید تا مواد کاملاً پخش شود. بگذارید تا مواد خود را بگیرند.
مرحله 4وقتی خاگینه خود را گرفت، زمانی است که می توان آن را تا کرد. برای این کار تابه را تکان می دهیم تا خاگینه در تابه لیز بخورد . آنقدر تکان می دهیم تا گوشه ای از آن برگردد. زمانی که زیر آن کاملاً برشته شد، خاگینه آماده است. بر خلاف اینکه زیر آن باید برشته شود، روی آن باید نرم و خامه ای بماند. زمانی که آماده شد، آن را در ظرف مورد نظر می گذاریم و آن را دولا می کنیم به طوری که بیرون آن برشته و داخل آن خامه ای باشد. این غذا باید داغ سرو شود.
مرحله 5بعضی خاگینه را شیرین دوست دارند. بنابراین در مرحله ای که نمک و فلفل اضافه می‌نماییم، کمی نمک و یک و نیم قاشق غذا خوری شکر داخل محتویات ریخته و ادامه عملیات را مشابه شرایط طرز تهیه انجام می دهیم. پس از حاضر شدن خاگینه می توانیم برای خوشمزه تر شدن خاگینه روی آن شیره توت (انگور و یا گلابی) ریخته و سپس سرو نماییم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین