زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۲ عدد |
مغز گردو ۱ قاشق غذا خوری |
هویج ۲ قاشق غذا خوری |
قارچ ۲ عدد |
فلفل دلمه ای ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم |
روغن ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | قارچ و فلفل دلمه ای را در اندازه ی ریز خرد کنید |
مرحله 2 | تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی بشکنید و با چنگال یا همزن خوب هم بزنید |
مرحله 3 | همه ی مواد را به تخم مرغ های زده شده اضافه کنید |
مرحله 4 | نمک وزرد چوبه و آویشن را هم اضافه کنید |
مرحله 5 | روغن را در تابه بریزید ورو اجاق بگذارید تا گرم شود |
مرحله 6 | مایه ی خاگینه را در تابه بریزید تا پف کند. وقتی یک طرف آن طلایی شد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم طلایی شود |