سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی خاگینه گل نیلوفر

خاگینه گل نیلوفر
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
آرد ۳ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۱/۲ لیوان
روغن ۳ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق سوپ خوری
وانیل‏ ۱/۸ قاشق چای خوری
روغنبه مقدار لازم
آب ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
زعفران ۱ قاشق مربا خوری
گلاب ۱ قاشق سوپ خوری
آبلیمو ۱ قاشق سوپ خوری
خاگینه گل نیلوفر
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خاگینه گل نیلوفر
روش ساخت
مرحله 1تخم مرغ+وانیل رو یک مقدار با چنگال میزنیم.
مرحله 2ماست+بکینگ پودر و به تخم مرغ اضافه میکنیم و بعد از اینکه خوب با هم مخلوط شدن روغن مایع رو هم اضافه میکنیم.
مرحله 3حالا در مرحله آخر آرد و کم کم اضافه میکنیم تا اندازه ای که به دست نچسبه.بعد روی خمیر و با کیسه فریزرمیپوشونیم میذاریم تو آشپزخونه تا 1ساعتی بمونه و استراحت کنه.
مرحله 4روی تخته کارمون خمیر وبه کمک وردنه باز میکنیم و با قالب گرد در 3سایز بزرگ+متوسط+کوچیک قالب میزنیم.
مرحله 5روی خمیرو با چاقو چهاریا پنج برش میزنیم بعد 3تا خمیر و روی هم میذاریم وتو روغن داغ سرخشون میکنیم....بعد هم روی دستمال میذاریم تا روغن اضافیش گرفته بشه بعد میاندازیم تو شهد ولرم چند دقیقه ای بمونه تا شهد به خورد خاگینه بره...
مرحله 6برای درست کردن شهد خاگینه:آب+شکر رو روی حرارت میذاریم تا غلیظ بشه بعد زعفران+گلاب+آبلیمو و اضافه میکنیم بعد از اینکه یک جوش زد از روی حرارت برمیداریم(نوش جان)
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین