سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی خاگینه گل سرخ

خاگینه گل سرخ
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۵ عدد
آرد ۲ قاشق غذا خوری
پودر گل محمدی ‏ ۱/۲ لیوان
گردو ۱/۲ لیوان
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
وانیل‏نوک قاشق مربا خوری
زعفرانبه مقدار لازم
شهد0
شکر ۱ لیوان
آب ۱/۲ لیوان
خاگینه گل سرخ
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خاگینه گل سرخ
روش ساخت
مرحله 1اول تخم مرغ ها و وانیل با همزن بزنید تا خوب قاطی شه بعد گل سرخ و آرد و بکینگ پودر و گردو رو اضافه کنید و با هم خوب مخلوط کنید.
مرحله 2در ماهی تابه روغن می ریزیم و دو طرفش رو سرخ میکینم. حتما از دم کنی استفاده کنید و زیرش هم شعله پخش کن بذارید
مرحله 3و برای شهد شکر و آب رو مخلوط می کنیم و می جوشانیم بعد اینکه سرد شد روی خاگینه ها می ریزیم تا کمی بجوشد تا به خورد خاگینه ها برود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین