زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۵ عدد |
آرد ۲ قاشق غذا خوری |
پودر گل محمدی ۱/۲ لیوان |
گردو ۱/۲ لیوان |
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری |
وانیلنوک قاشق مربا خوری |
زعفرانبه مقدار لازم |
شهد0 |
شکر ۱ لیوان |
آب ۱/۲ لیوان |
مرحله 1 | اول تخم مرغ ها و وانیل با همزن بزنید تا خوب قاطی شه بعد گل سرخ و آرد و بکینگ پودر و گردو رو اضافه کنید و با هم خوب مخلوط کنید. |
مرحله 2 | در ماهی تابه روغن می ریزیم و دو طرفش رو سرخ میکینم. حتما از دم کنی استفاده کنید و زیرش هم شعله پخش کن بذارید |
مرحله 3 | و برای شهد شکر و آب رو مخلوط می کنیم و می جوشانیم بعد اینکه سرد شد روی خاگینه ها می ریزیم تا کمی بجوشد تا به خورد خاگینه ها برود. |