زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۱ عدد |
آرد ۲ لیوان |
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری |
ماست ۱/۲ لیوان |
شکر ۲ لیوان |
آب ۱ لیوان |
آب زعفران ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | تخم مرغ رو با ماست و بکینگ پودر خوب همبزنین. آرد رو الک کرده و تا جایی که به دست نچسبد اضافه کنید. |
مرحله 2 | شکر و آب و زعفران رو با هم روی شعله ملایم گذاشته تا قوام بیاید. |
مرحله 3 | خمیر رو با وردنه باز کنید و با هر کاتری که خواستین قالب بزنین. تو روغن فراوون سرخ کنین جوری که در روغن شناور باشن. |
مرحله 4 | طلایی که شد سریع داخل شهد بریزین. هرچی در شهد بمونه بهتر است. |