سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی خاگینه هویج

خاگینه هویج
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
هویج ۳ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
بیکینگ پودر ۱ قاشق سوپ خوری
زعفرانبه مقدار لازم
شکر ۱ پیمانه
آب ۱/۲ پیمانه
گل محمدی ۱ قاشق مربا خوری
دارچین ۱ قاشق چای خوری
هل ۱/۲ قاشق چای خوری
گردو ۵۰ گرم
خاگینه هویج
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خاگینه هویج
روش ساخت
مرحله 1ابتدا هویج‌ها را شسته و پوست بگیرید و با رنده ریز رنده كنید، سپس تخم‌مرغ‌ها و بیكینگ‌پودر را اضافه كرده و خوب مخلوط كنید.
مرحله 2درون یك تابه كوچك را كمی چرب كرده و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود بعد نصف مواد را مانند كوكو در تابه ریخته وبعد مواد میانی را بریزیدو بعد دوباره بقیه مواد را اضافه كنید و با قاشق صاف كنید و روی آن یك دم‌كنی قرار دهید و صبر كنید تا خودش را بگیرد
مرحله 3سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم خودش را بگیرد بعد با چاقو به شكل دلخواه ببرید و خاگینه را چند دقیقه در شیره قرار دهید.
مرحله 4طرز تهیه مواد میانی:گردو را خرد كنید و به همراه هل آسیاب شده و گل‌سرخ خشك و پودر شده مخلوط كنید.میتوانید مقدار كمی دارچین یا پودر قند هم به مواد اضافه كنید.
مرحله 5طرز تهیه شربت:آب و شكر را با هم مخلوط كرده و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، سپس محلول زعفران را اضافه كرده و از روی حرارت بردارید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین