زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۷ قاشق غذا خوری |
ماست ۴ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ ۴ عدد |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
شکر ۲ قاشق غذا خوری |
گردو ۱/۲ پیمانه |
دارچینبه مقدار لازم |
پودر گل محمدی به مقدار لازم |
آب ۱ لیوان |
آبلیمو ۲ قطره |
شکر ۲ لیوان |
مرحله 1 | تخم و شکر رو خوب هم میزنیم تا کرم رنگ شه ماست رو اضافه میکنیم،خوب مخلوط میکنیم . |
مرحله 2 | آرد و بکینگ پودر و وانیل رو الک کرده اضافه میکنیم هم زده و نصف مواد رو داخل تابه میریزیم دمی گذاشته روی شعله پخش کن میپزیم |
مرحله 3 | بعد ده دقیقه مواد میانی را روی خاگینه ریخته پنج دقیقه صبرمیکنیم تا ته نشین شوند حالا مواد باقیمانده رو اضافه میکنیم یک طرفش که سرخ شد برميگردونیم و طرف دیگرهم سرخ میکنیم |
مرحله 4 | برای شربت هم دو لیوان شکر یک لیوان آب و دو قطره آبلیمو و کمی زعفران اضافه کرده میگذاریم بجوشد خاگینه که آماده شد شربت سرد رو روی خاگینه گرم میریزیم نوش جان |