سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی خاگینه متفاوت

خاگینه متفاوت
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۳ عدد
شیر ۱ فنجان
ماست‏ ۱ لیوان
آرد ۱.۵ لیوان
شکر ۲ قاشق سوپ خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
پودر هل ۱ قاشق چای خوری
روغن ۱ فنجان
مواد لازم0
شکر سبز ۱ لیوان
آب ۱/۲ لیوان
گلاب ۲ قاشق سوپ خوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپ خوری
خاگینه متفاوت
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خاگینه متفاوت
روش ساخت
مرحله 1اول شیره خاگینه تونو درست کنین وبعد ولرم شدن بذارین یخچال تا سرد بشه برای درست کردن شیره هم مخلوط یک لیوان شکر و نصف لیوان آب و دو قاشق گلاب وزعفران رو بزارید رو حرارت تا کمی غلیظ بشه زیر اجاقو خاموش کنین بزارید خنک بشه .
مرحله 2برای خود خاگینه هم: اول تخم مرغ و شکر و هل رو با همزن حدود ۵ تا ۶ دقیقه میزنید تا صاف و یکدست بشه .
مرحله 3ماست و روغن و شیر رو بهش اضافه میکنید.ویه دور با همزن میزنین وبعد آرد و بگین پودر رو الک کرده به مواد اضافه میکنید وآرام با چنگال یا پره های همزن که در آوردین با دست بزنین..مایه خاگینتون آمادست.
مرحله 4حالا این مایع رو هم میتونید در تابه که کمی روغن توش ریختید بریزید با حرارت پایین تا یک طرفش برشته شد مثل کوکو برگردونید تا طرف دیگشم برشته بشه ..
مرحله 5و یا مثل من بریزید تو قالب کیک چرب شده و یا حتی تو قالب مافین و بزارید تو فر با درجه حرارت 180 (چون دمای فرها متفاوته خودتون درجه فرتونرو تنظیم کنید ) حدود نیم ساعت تا بپزه .
مرحله 6حالا خاگینه ی آماده رو همونجور که داغه روش شیره ی سرد بریزید و بزارید شیره به خوردش بره و با مغزیجات دلخواه تزیین کنید و نوش جان کنید .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین