زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۸ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۳ عدد |
ماست ۳ قاشق غذا خوری |
آرد ۳ قاشق غذا خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
وانیلنوک قاشق چای خوری |
زعفرانبه مقدار لازم |
روغن ۲ قاشق غذا خوری |
شکر ۱.۵ لیوان |
آب ۱ لیوان |
گلاب ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | تخم مرغ را با همزن دستی هم بزنید. |
مرحله 2 | سپس ماست و روغن را اضافه کرده و هم بزنید. |
مرحله 3 | بعد آرد و پکینگ پودر و وانیل را اضاف کنید و هم بزنید در آخر کار زعفران را اضافه کنید تا رنگش زرد شود. |
مرحله 4 | در قالب های کوچک سیلیکونی از مواد ریخته و در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت بیست دقیقه میگذاریم تا بپزد. |
مرحله 5 | وقتی خاگینه ها پخت از فر در می آوریم و شکر و آب را روی حرارت گاز میگذاریم وقتی شکر در آب حل شد گلاب را اضافه کرده و زیر گاز را خاموش میکنیم. |
مرحله 6 | از شهد آماده شده روی خاگینه ها ریخته و میگذاریم تا ده دقیقه بماند و شهد را جذب کند. |
مرحله 7 | سپس از شهد خارج کرده و در ظرف مورد نظر گذاشته و سرو میکنیم. |