زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۵ قاشق غذا خوری |
ماست ۳ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ ۱ عدد |
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری |
وانیلکمی |
شکر ۱ استکان |
آب ۱/۲ استکان |
پودر زعفرانکمی |
مرحله 1 | تخم مرغ رو در ظرفی شکسته هم بزنید،ماست رو بهش اضافه کنید هم بزنید، |
مرحله 2 | آرد ،پکینگ پودر،وانیل رو بهش اضافه کنید هم بزنید،تا یکدست بشه |
مرحله 3 | بعد در روغن داغ سرخ کنید،به این صورت که با قاشق موادمون رو برداید و توی روغن بریزد. |
مرحله 4 | یک طرف رو سرخ کنید ،بعد طرف دیگه روو سرخ کنید. |
مرحله 5 | در آخر هم شربت رو حاضر کنید ،و خاگینه رو که سرد شدن و شربت داغ هست،توی شربت بندازید تا شربت به خورد خاگینه بره. |
مرحله 6 | برای تهیه شربت خاگینه،شکر و آب بریزد توی قابلمه شعله رو زیاد کنید ،زعفران رو بریزید تا رنگش در بیاد،شکر که حل شد و یه جوش زد شعله رو خاموش کنید،شربت شما آماده هس |