سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک خامه پاستیلی

خامه پاستیلی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
آب ۱/۴ لیوان
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری
کره ۱۰ گرم
شکلات ۲۰ گرم
عسل ۱ قاشق غذا خوری
گلوکز ۱ قاشق چای خوری
خامه قنادی ۲ لیوان
خامه پاستیلی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خامه پاستیلی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا یه ظرف رو تا نصف آب میکنیم و میزاریم تا بجوش بیاد بعد ظرفی رو روی اون قرار میدیم
مرحله 2۱/۴لیوان آب رو داخل ظرف میریزیم و ژلاتین رو به اون اضافه میکنیم و آروم بهم میزنیم تا ژلاتین حل بشه هیچ ذره ای نمونه
مرحله 3بعد از حل شدن ژلاتین کره و شکلات رو اضافه میکنیم بهم میزنیم تا آب بشه سپس عسل و گلوکز رو اضافه میکنیم بهم میزنیم تا کامل حل بشه سپس از روی آب برمیداریم
مرحله 4موادمون رو به خامه اضافه میکنیم و بهم میزنیم اگر دیدید مخلوطتون سفته روی ظرف آب بگذارید و بهم بزنید تا روون بشه
مرحله 5وقتی آماده شد یکم رنگ خوراکی بهش اضافه میکنیم میتونید همونطور سفید استفاده کنید
مرحله 6کیکی که قبلا خامه کشی شده و دو ساعت تو فریزر گذاشتیم رو روی یه پایه فلزی میزاریم و روی کیک میریزیم دستتون رو بچرخونید تا کامل همه جای کیک رو بگیره بعد از سفت شدن میتونید کیک رو تزیین کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین