زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
خامه ۱ پیمانه |
شکر ۱-۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | خامه را با شکر یا پودر قند مخلوط کرده، به مدت 6-5 ساعت در فریزر قرار میدهیم. |
مرحله 2 | مخلوط را از فریزر بیرون آورده، با همزن برقی آنقدر میزنیم تا فرم بگیرد (حدود 15 دقیقه). |
مرحله 3 | آنقدر هم میزنیم تا زمانی که اگر با قاشق کمی از خامه را بالا بیاوریم و یک قله بسازیم به همان شکل باقی می ماند. |
مرحله 4 | توجه داشته باشید که اگر بیش از حد خامه را هم بزنیم تبدیل به کره میشود. |
مرحله 5 | برای بهتر و سریعتر فرم گرفتن خامه باید محیطی که در آن کار میکنید، خنک باشد. |
مرحله 6 | خامه فرم گرفته را میتوان در ظرف دربسته داخل فریزر نگهداری کرد و قبل از استفاده، دوباره باید حدود 10 دقیقه با همزن زده شود. |
مرحله 7 | توجه کنید ظرف خامه را در فریزر کنار مواد غذایی بودار قرار ندهید. |