سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سس و رب خامه فرم گرفته

خامه فرم گرفته
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
خامه‏ ۱ پیمانه
شکر ۱-۲ قاشق غذا خوری
خامه فرم گرفته
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خامه فرم گرفته
روش ساخت
مرحله 1خامه را با شکر یا پودر قند مخلوط کرده، به مدت 6-5 ساعت در فریزر قرار می‌دهیم.
مرحله 2مخلوط را از فریزر بیرون آورده، با همزن برقی آنقدر می‌زنیم تا فرم بگیرد (حدود 15 دقیقه).
مرحله 3آنقدر هم می‌زنیم تا زمانی که اگر با قاشق کمی از خامه را بالا بیاوریم و یک قله بسازیم به همان شکل باقی می ماند.
مرحله 4توجه داشته باشید که اگر بیش از حد خامه را هم‌ بزنیم تبدیل به کره می‌شود.
مرحله 5برای بهتر و سریع‌تر فرم گرفتن خامه باید محیطی که در آن کار می‌کنید، خنک باشد.
مرحله 6خامه فرم گرفته را می‌توان در ظرف دربسته داخل فریزر نگهداری کرد و قبل از استفاده، دوباره باید حدود 10 دقیقه با هم‌زن زده شود.
مرحله 7توجه کنید ظرف خامه را در فریزر کنار مواد غذایی بودار قرار ندهید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین