زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۳۰۰ گرم |
مرغ ۸۰۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
سیر ۲ حبه |
گوجه فرنگی ۱ عدد |
فلفل سبز ۲ عدد |
ادویه پلویی ۱ قاشق غذا خوری |
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری |
هل سبز ۲ عدد |
پودر زیره سبز ۱ قاشق چای خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
گشنیز ۳ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | چهار قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه داغ کنید. |
مرحله 2 | پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. |
مرحله 3 | سیر و مرغ را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر روی شعله متوسط تفت دهید |
مرحله 4 | ادویهجات را اضافه کنید و غذا را هم بزنید. |
مرحله 5 | پس از یک دقیقه گوجهفرنگی، فلفلسبز و کمی نمک را اضافه کنید. |
مرحله 6 | برنج آب گرفته را در غذا بریزید. به اندازهای آب روی آن بریزید که یک بند انگشت روی برنج را بگیرد. پس از اینکه آب برنج کامل تبخیرشد شعله را کم کنید و در آن را ببندید. |
مرحله 7 | 30 دقیقه برنج را دم کنید و با ترشی بندری یا ماست و سبزی خوردن سرو کنید |