سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پیش غذا سایر حمیس باقلاسبز

حمیس باقلاسبز
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
باقلا ۵۰۰ گرم
سیر ۱ بوته
پیاز ۱ عدد
تمر هندی ۱/۳ بسته
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
حمیس باقلاسبز
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت حمیس باقلاسبز
روش ساخت
مرحله 1ابتدا باقلا را با آب کمی بپزید و بعد آنها را با گوشت کوب یا چنگال بکوبید؛ البته مراقب باشید باقلا ها را خیلی له نکنید که فقط خمیری از باقلا به جا بماند . تمبرهندی را هم در مقداری آب نیم گرم خیس کرده صاف کنید.
مرحله 2پیاز را پوست گرفته، بشوییدو به صورت نگینی خرد کنید.سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید و پیاز را در آن سرخ کنید. سیر له شده، زردچوبه، نمک و فلفل را هم به آن اضافه کرده، سرخ کنید. حالا باقلای پخته و کوبیده را به آن افزوده، کمی تفت دهید.
مرحله 3تمبر هندی صاف شده را هم به مخلوط باقلا و سیر و پیاز اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا همه مواد با هم پخته و آب مواد کشیده و تمام شود.حالا این پیش غذای آماده شده را در ظرف مناسب بریزید و همراه نان سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین