سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پیش غذا سایر حمیس باقلاسبز

حمیس باقلاسبز
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
باقلا ۵۰۰ گرم
سیر ۱ بوته
پیاز ۱ عدد
تمر هندی ۱/۳ بسته
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
حمیس باقلاسبز
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت حمیس باقلاسبز
روش ساخت
مرحله 1ابتدا باقلا را با آب کمی بپزید و بعد آنها را با گوشت کوب یا چنگال بکوبید؛ البته مراقب باشید باقلا ها را خیلی له نکنید که فقط خمیری از باقلا به جا بماند . تمبرهندی را هم در مقداری آب نیم گرم خیس کرده صاف کنید.
مرحله 2پیاز را پوست گرفته، بشوییدو به صورت نگینی خرد کنید.سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید و پیاز را در آن سرخ کنید. سیر له شده، زردچوبه، نمک و فلفل را هم به آن اضافه کرده، سرخ کنید. حالا باقلای پخته و کوبیده را به آن افزوده، کمی تفت دهید.
مرحله 3تمبر هندی صاف شده را هم به مخلوط باقلا و سیر و پیاز اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا همه مواد با هم پخته و آب مواد کشیده و تمام شود.حالا این پیش غذای آماده شده را در ظرف مناسب بریزید و همراه نان سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین