زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
لوبیای سویا ۱ فنجان |
نخود فرنگی ۱ فنجان |
ارده ۱/۳ فنجان |
آب لیمو ۳ قاشق سوپ خوری |
سیر ۲ حبه |
زیره ۱ قاشق چای خوری |
آب ۳ قاشق سوپ خوری |
نمک ۳/۴ قاشق چای خوری |
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری |
جعفریبه مقدار لازم |
بیسکویتبه مقدار لازم |
مرحله 1 | یک قابلمه ی متوسط آب و. نمک را جوش بیاورید. لوبیای سویا را در آن بریزید و 3 تا 5 دقیقه بپزید تا نرم شود. لوبیای سویا را در یک صافی بریزید. دوباره آب را به جوش بیاورید و نخود فرنگی را اضافه کنید و 1 دقیقه بپزید تا نرم شود. نخود ها را همراه لوبیای سویا در صافی بریزید تا آبش برود. |
مرحله 2 | در یک غذا ساز، لوبیای سویا، نخود، ارده، آب لیمو، سیر، زیره، آب و نمک را بریزید و بزنید تا یکدست شوند. هر وقت لازم بود دیواره های ظرف را بتراشید. |
مرحله 3 | در حالیکه دستگاه روشن است روغن زیتون را قطره قطره اضافه کنید و بزنید تا مخلوط به شکل پوره ای یکدست در بیاید. |
مرحله 4 | هوموس را بچشید و در صورت لزوم باز هم نمک و فلفل بپاشید. هوموس را در یک کاسه بریزید و روی آن جعفری خرد شده بچینید و بلافاصله همراه با بیسکویت یا نان مناسب سرو نمایید. |