سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



آش و حلیم حلیم گندم

حلیم گندم
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
گوشت گوسفندی ۳۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
گندم ۴۰۰ گرم
نمک ۱ قاشق چای خوری
روغن ۲ قاشق غذا خوری
آب گوشت ۲ پیمانه
آببه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
حلیم گندم
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت حلیم گندم
روش ساخت
مرحله 1ابتدا گندم را از روز قبل حدود 4 تا 7 ساعت خیس میكنیم و آبی که داخلش خیس خورده رو خالی کرده و مقداری آب بهش اضافه کرده (حدود یک لیتر) روی حرارت گذاشته تا بپزد.و هر چند دقیقه همزده تا ته نگیرد.
مرحله 2در ظرفی جداگانه گوشت را با 2 تا 3 لیوان آب و مقداری پیاز روی حرارت گذاشته تا بپزدبعد وقتی گوشت یک حالت نیم پز گرفت 1ق چ نمک اضافه میکنیم.
مرحله 32 ساعت و نیم زمان میبره تا گندم بپزه البته این بستگی به نوع گندم و زمان خیس خوردن گندم داره،در این مدت قبل از نرم شدن گندم اگر لازم بودمقداری آب گرم بهش اضافه کنید.
مرحله 4وقتی گندم شکوفه زده و حالت نرم و پوره شد از روی حرارت بر میداریم تا کمی از حرارت بیفته بعد با غذاساز له میکنیم روی حرارت گذاشته و گوشتی که پخته شده بود و ریش ریش کردیم رو به حلیم اضافه میکنیم
مرحله 5آب گوشت رو از صافی عبور میدیم و به حلیم اضافه میکنیم از این مرحله به بعد مدام حلیم رو بهم زده تا ته نگیرد. غلظت حلیم نه خیلی شل باشد و نه سفت باشدیک حالت کشدار باشد.
مرحله 6بعد پخت اگر دوست داشتید 2 ق غ روعن یا کره آب کرده بهش اضافه کنید بعد از جا افتادن حلیم از روی حرارت برداشته و داخل ظرف کشید و با شکر و دارچین و کره آب شده و کنجد تزئین کرد و نوش جان کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین