سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



آش و حلیم حلیم زاهدانی

حلیم زاهدانی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
بلغور گندم ۳ پیمانه
گوشت ۵۰۰ گرم
نخود ۱/۲ پیمانه
لوبیا چیتی ۱/۲ پیمانه
عدس ۱ پیمانه
سیر ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
آب قلم ۲ پیمانه
ادویه ۱ قاشق غذا خوری
نمک ، فلفل قرمزبه مقدار لازم
زنجبیل ۱ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری
رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
حلیم زاهدانی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت حلیم زاهدانی
روش ساخت
مرحله 1حبوبات و بلغور را از شب قبل خیس کنید
مرحله 2بلغور را با همان آبی که از شب قبل گذاشتید داخل یک قابلمه نسبتا بزرگ ریخته و به مقدار کافی آب اضافه کنید بگذارید بپزد
مرحله 3هر یک از حبوبات را داخل ظرف های جدا بگذارید تا نیم پز شود و نفخ آن خارج شود
مرحله 4گوشت را مثل آبگوشت به همراه پیاز خرد شده و نمک و ادویه و رب گوجه بگذارید بپزد.
مرحله 5می توانید گوشت را به همراه حبوبات نیم پخته داخل زودپز بریزید تا زودتر آماده شود.
مرحله 6سیر رنده شده و زنجبیل را به بلغور اضافه کنید بلغور را باید شعله ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
مرحله 7عدس نیم پخته را باید همان اوایل به بلغور اضافه کنید تا همراه بلغور پخته و له شود
مرحله 8باقی حبوبات را اگر به آبگوشت اضافه نکردید همراه عدس به بلغور اضافه کنید تا خوب بپزد.
مرحله 9گوشت که پخت . آب گوشت و آب قلم را به بلغور اضافه کنید گوشت را جداگانه بگذارید کمی سرد شود.
مرحله 10گوشت را با با گوشت کوب له کنید یا با دست ریش ریش کنید و به بلغور اضافه کنید و در این مرحله فلفل را اضافه کنید
مرحله 11از این مرحله به بعد باید حلیم را مرتب هم بزنید تا ته نگیرد و کش دار شود و به غلظت دلخواه برسد. زعفران را در این مرحله اضافه کنید.
مرحله 12وقتی مطمئن شدید که حبوبات و بلغور خوب پخته شعله را خاموش کنید در قابلمه را بگذارید تا نیم ساعت دم بکشد.
مرحله 13حلیم آماده را در ظرف کشیده و به دلخواه تزئین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین