زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
بلغور گندم ۲ پیمانه |
مرغ ۵۰۰ گرم |
پیاز ۱ پیمانه |
گوجه فرنگی ۳ عدد |
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذا خوری |
روغن ۱/۴ پیمانه |
نمکبه مقدار لازم |
ادویه ۱/۲ قاشق غذا خوری |
جعفریبه مقدار لازم |
پیازبه مقدار لازم |
کره ۲ قاشق غذا خوری |
گرد لیموبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا بلغور را به مدت یک ساعت خیس كنید.پیاز ریز شده را با روغن تفت داده، سپس مرغ را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا آب مرغ کشیده شود. |
مرحله 2 | نمک، زردچوبه، زیره، فلفل سیاه، گوجه فرنگی نگینی شده و رب گوجه را اضافه کرده، 5 دقیقه تفت دهید و بعد حرارت را كم كنید. |
مرحله 3 | بعد از صاف کردن بلغور آن را با 2 پیمانه آب به مواد اضافه کنید و به مدت 2 ساعت با حرارت ملایم بگذارید بپزد.هر 30 دقیقه مواد حلیم را با قاشق بزرگ هم بزنید تا ته نگیرد. |
مرحله 4 | بعد از پختن مرغ و بلغور مواد را در مخلوطكن بریزید تا یكدست شود.پیاز را در کره تفت داده با گرد لیمو عمانی اضافه کنید.حلیم را در ظرف كشیده و با جعفری خرد شده تزیین كنید. |