زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
پیاز ۴ عدد |
برنج ۱ پیمانه |
عدس ۲۰۰ گرم |
گوشت ۵۰۰ گرم |
بادمجان ۱ کیلوگرم |
گردو ۱/۲ پیمانه |
زعفران ۱ قاشق چای خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
نعنابه مقدار لازم |
کشکبه مقدار لازم |
سیربه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا در ظرف مناسبی گوشت را با سایر افزودنیهای دلخواه آبپز میكنیم.بعد استخوانهای گوشت را جدا كرده و آن را خیلی خوب بكوبید. |
مرحله 2 | عدس و برنج را هر كدام در ظروف جداگانه آبپز كنید و پس از پخته شدن به همراه یك پیمانه آب گوشت و بادمجانهای سرخ شده در مخلوط كن ریخته و كاملا به حالت پوره در می آوریم . |
مرحله 3 | حالا مواد را روی حرارت ملایم قرار داده و گوشت كوبیده شده را به آن اضافه میكنیم و پس از مخلوط كردن پودر گردو و نمك و فلفل و سیر رنده شده را نیز به غذا اضافه میكنیم و اجازه میدهیم غذا روی حرارت باشد. |
مرحله 4 | در ظرفی جداگانه پیاز ها را خرد كرده و سرخ میكنیم و مقداری از آن را برای تزیین كنار گذاشته و بقیه را به غذا اضافه میكنیم و به غذا فرصت میدهیم تا كاملا جا بیفتد. |
مرحله 5 | حلیم بادمجان بهتر است با بادمجان كبابی پخته شود به این منظور بادمجانها را روی حرارت مستقیم قرار دهید تا پوست آنها كاملا بسوزد و پس از آن زیر شیر آب سرد گرفته و پوستش را بكنید. |
مرحله 6 | بهتر است شعله غذا بسیار ملایم و زمان پخت طولانی باشد. |
مرحله 7 | این غذا معمولا با مقداری كشك ، نعنا داغ ، پیاز داغ و زعفران ابكرده تزیین و سرو میشود. |