سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



آش و حلیم حلیم بادمجان با برنج

حلیم بادمجان با برنج
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
گوشت ۳۰۰ گرم
لپه‎ ۵۰ گرم
برنج ۱۰۰ گرم
بادمجان ۳۰۰ گرم
پیاز ۳ عدد
کشک ۳۰۰ گرم
گردو ۵ عدد
نعنا ۲ قاشق غذا خوری
زعفران آب کرده ۱ قاشق غذا خوری
برگ بو ۳ عدد
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
حلیم بادمجان با برنج
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت حلیم بادمجان با برنج
روش ساخت
مرحله 1ابتدا 1عدد پیاز را پوست كنده و رنده كنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس كمی زردچوبه به آن افزوده و كمی تفت دهید.
مرحله 2گوشت را شسته و خرد كنید و به پیاز اضافه كنید و تفت دهید تا رنگ آن برگردد.سپس برگ بو را شسته و به آن اضافه كنید و مقداری آب جوش ریخته و اجازه دهید گوشت بپزد.
مرحله 3لپه را شسته و 2بار بجوشانید و آب آن را خالی كرده و بار آخر مقداری نمك و روغن به آن افزوده و اجازه دهید بپزد.برنج را شسته و در اواخر پخت لپه به آن اضافه كنید تا برنج هم بپزد.
مرحله 4بادمجان ها پوست بگیرید و كبابی كنید یا درون روغن سرخ کنید سپس با چنگال له کرده و کنار بگذارید.
مرحله 5کشک را در مقداری آب حل کنید سپس درون قابلمه برنج و لپه پخته شده بریزید و خوب مخلوط کنید سپس گوشت پخته را ریش ریش کنید و به همراه بادمجان های له شده و گردوهای خرد شده و زعفران اضافه نمائید و روی حرارت متوسط مدام هم بزنید تا مواد ترکیب شوند و حلیم بادمجان جا بیفتد.
مرحله 6نعنا را درون مقداری روغن 2 دقیقه تفت دهید ، 2 پیاز دیگر را نیز خلالی ریز کرده و در روغن سرخ کنید.حلیم بادمجان جا افتاده را درون ظرف بکشید و روی آن کشک بریزید سپس با نعنا داغ ، پیاز داغ و گردو تزئین كرده و سرو نمائید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین