سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



آش و حلیم حلیم بادمجان اصفهان

حلیم بادمجان اصفهان
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
برنج ۱ پیمانه
گوشت ۲۵۰-۳۰۰ گرم
بادمجان ۵-۶ عدد
پیاز ۳ عدد
کشکبه مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
نعنا ۲-۳ قاشق غذا خوری
سیر ۱-۲ حبه
زعفران آب کردهبه مقدار لازم
حلیم بادمجان اصفهان
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت حلیم بادمجان اصفهان
روش ساخت
مرحله 1گوشت و بهمراه یک عدد پیاز تفت داده و بعد زردچوبه رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم
مرحله 2برنج خیس خورده را بهمراه مقدار کافی آب به گوشت اضافه کرده و می گذاریم که گوشت بپزد و برنج کاملا له شود
مرحله 3در این فاصله بادمجانهای ورقه شده را سرخ کرده و خوب میکوبیم
مرحله 4گوشت پخته شده را هم کوبیده و همراه با بادمجان و کشک به برنج اضافه می کنیم و نمک و فلفل را تنظیم کرده
مرحله 5دو عدد پیاز دیگر را سرخ کرده و مقداری از آن به همراه سیر داغ و نعنا داغ را به حلیم اضافه میکنیم و میگذاریم تا جا بیفتد
مرحله 6در این فاصله به صورت دورانی مرتب هم زده تا حلیم کشدار شود و اینکه ته نگیرد
مرحله 7در آخر هم زعفران آب کرده را اضافه میکنیم
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین