سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی حلوای کاسه (شیرازی)

حلوای کاسه (شیرازی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
آرد برنج ۱ پیمانه
شکر ۲ پیمانه
آب ۲ پیمانه
گلاب ۱ پیمانه
روغن ۱/۲ پیمانه
هل ۱/۴ قاشق چای خوری
زعفران آب کردهبه مقدار لازم
حلوای کاسه (شیرازی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت حلوای کاسه (شیرازی)
روش ساخت
مرحله 1ابتدا شکر را با آب،گلاب و هل درون ظرف گودی ریخته (ترجیحا نسوز) سپس آرد برنج را آرام آرام می افزاییم و مخلوط میکنیم تا هیچ گلوله ای در مایع نماند.
مرحله 2سپس روغن و زعفران را افزوده و حرارت را روشن میکنیم.حرارت باید بسیار ملایم باشد. از این مرحله تا پایان پخت باید مرتبا حلوا هم بخورد.در غیر این صورت حلوا تبدیل به گلوله میشود
مرحله 3ابتدا غلظت حلوا مانند فرنی میشود اما همچنان باید هم بخورد تا سفت شود.حدود 10 دقیقه طول میکشد تا به غلظت مورد نظر برسیم.
مرحله 4وقتی حلوا سفت شد طوری که از ظرف جدا شود حرارت را خاموش کرده و درون ظرف سرو میکشیم و پهن میکنیم تا خنک شود.
مرحله 5برای تزیین من با قیف و ماسوره شکوفه زدم و اسمارتیز گذاشتم.اون قسمت تیره رو هم پودر کاکائو الک کردم.
مرحله 6به کمک یه دستمال تمیز صاف کردم که بچسبه به حلوا و پخش نشه.طرحم که مثلا گل ترمه هس با گل محمدی خشکه.امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین