زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۵ نفر |
مواد لازم |
---|
کاسترد ۳ لیوان |
شکر ۶ لیوان |
آب ۱۲ لیوان |
روغن ۱ لیوان |
گلاب ۲ لیوان |
مرحله 1 | درون قابلمه تفلون شکرمون رو ریخته و روی شعله ملایم گذاشته تا آب شود،هر یکی دو دقیقه هم بزنید که نسوزه تا کامل شکر کاراملی بشه و قهوه ای رنگ بشه |
مرحله 2 | بعد کاسترد و آب رو درون کاسه ای باهم قاطی کرده و هم میزنیم تا کاسترد حل شود و بعد به کارامل شکرمون اضافه اش میکنیم،در اینجا کارامل سفت شده،مشکلی نداره با گرم شدن کاسترد ،کارامل هم آب میشه |
مرحله 3 | و مدام هم میزنیم تا جوش بیاید باید مدام هم زده بشه تا ته نگیره و گلوله گلوله نشه ، حدود نیم ساعت طول میکشه این مرحله |
مرحله 4 | بعد گلاب را اضافه کرده و هم میزنیم در آخر روغن را میریزیم ،اینقدر در یک جهت هم میزنیم تا کاملا کشدار و سفت شود |