زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سفید ۱ لیوان |
پودر پسته ۱/۲ لیوان |
روغن ۱ لیوان |
پودر قند ۱/۲ لیوان |
کره ۵۰ گرم |
گلاب ۲ قاشق غذا خوری |
پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | آرد رو الک کردم و روی حرارت بسیار ملایم قرار دادم و ده دقیقه تفت دادم تا خامی آرد گرفته بشه . تغییر رنگ نده .بعد روغن و کره رو اضافه کردم و یه کوچولو حدود یه دقیقه هم با هم تفت دادم . |
مرحله 2 | تابه رو از حرارت برداشتم و باافاصله پودر قند و پودر پسته رو ریختم و مخلوط کردم و گلاب و پودر هل رو هم ریختم و مخلوط کردم . کمی موادمون پودری هستش نگران نباشین . حتی می تونین برای اینکه یکدست مخلوط بشه توی میکسر یا چرخ گوشت هم بریزین . |
مرحله 3 | من رنگ خوراکی نریختم خواستین می تونین برای خوش رنگ شدنش چند قطره بریزین . |
مرحله 4 | بعد همون طور که حلوا گرم بود داخل قالب سیلیکونی های ریز ریختم و با پشت قاشق صاف کردم یه ربع تا بیست دقیقه فریزر قرار دادم و بعد از قالب بیرون آوردم . |
مرحله 5 | پودر پسته رو خودتون هر طور بخواین می تونین تهیه کنین . من خلال پسته رو آسیاب کردم . |