زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۵ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۵۰۰ گرم |
شکر ۲ لیوان |
آب پرتقال ۱.۵ لیوان |
گلاب ۲ پیمانه |
روغن مایع ۲۰۰ گرم |
زعفران دم کرده ۱.۲ لیوان |
مرحله 1 | قبل از اینکه آرد رو تفت بدیم شربت حلوامونو آماده میکنیم... آب پرتقال ُگلابُ شکر رو با هم مخلوط میکنیم.حالا زعفرون دمکرده رو اضافه و روی حرارت قرار میدیم تا زمانیکه شکر حل بشه بعد از روی حرارت برمیداریم |
مرحله 2 | آرد و روغن رو در ظرف مورد نظر میریزیم و روی حرارت کم قرار میدیم .تفت دادن آرد خیلی مهمه و در طعم و رنگ نهایی حلوا تاثیر داره. |
مرحله 3 | مدام هم میزنیم به مدت ۱۵تا۲۰ دقیقه.(نباید رنگ آرد تغییر کنه تا حدی تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه) |
مرحله 4 | بعد شربت آماده شده رو کم کم به مخلوط آرد و روغنمون اضافه میکنیم.(حرارت باید کم باشه) |
مرحله 5 | به محض اینکه حلوا خودشو گرفت از روی حرارت برمیداریم.حلوا رو به دیواره های قابلمه میزنیم تا به روغن بیفته و از ظرف جدا شه و روغن پس بده. |
مرحله 6 | در ظرف مورد نظر میریزیم و تزیین میکنیم. اگه تمایل دارین طعم پرتقال بیشتر غالب بشه از گلاب کمتری استفاده کنید. از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید. |
مرحله 7 | این حلوا خنک که میشه به نظرم خوشمزه تره البته باز سلیقه ایه نوش جونتون... |