زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد گندم ۱ کیلوگرم |
پودر قند ۵۰۰ گرم |
روغن ۱.۵ کیلوگرم |
پودر هل ۴ قاشق غذا خوری |
وانیلنوک قاشق چای خوری |
مغز گردوبه مقدار لازم |
مرحله 1 | آرد رو تفت میدیم تا حدی که بوی خامیش گرفته بشه و رنگش کرم رنگ بشه زیاد تغییر رنگ نده. |
مرحله 2 | وقتی تفت دادیم از روی شعله بر میداریم و آردمون رو الک میکنیم تا وقتی آردمون داغه باید انجام بدیم وقتی الک کردیم پودر قند الک شده پودر هل وانیل رو بهش اضافه میکنم .. |
مرحله 3 | حالا کم کم روغنمون رو اضافه میکنمیم و با دست حلوارو ورز میدیم باید به مقداری روغن بریزیم که حلوامون وقتی ورز میدیم جمع بشه |
مرحله 4 | وقتی تمیز ورز خورد جمع شد .حلوارو داخل سینی پهن میکنیم و روش رو مقداری پودر هل و مغز گردو میریزم با دست فشار میدیم که به حلوا بچسبه و به مدت یک ساعت در جای خنک میزاریم تا سرد بشه و بعد برش میدیم .. |