زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
خرما ۱ کیلوگرم |
پودر جوانه گندم ۲۰۰ گرم |
گردو ۱۵۰ گرم |
پودر دارچین ۱ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری |
گلاب ۱/۲ لیوان |
پودر نارگیل ۱ قاشق غذا خوری |
پودر پسته ۱ قاشق غذا خوری |
هل سبز ۱ قاشق مربا خوری |
مرحله 1 | ابتدا هسته های خرما رو جدا میکنیم |
مرحله 2 | گردو و هل سبز و دارچین را با هم پودر میکنیم |
مرحله 3 | سپس پودر دارچین و گردو و هل را به جوانه گندم اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم |
مرحله 4 | موادمون رو به خرماهایی که هسته اش رو گرفتیم اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم |
مرحله 5 | در این مرحله ممکنه موادمون سفت باشه و تصور کنیم که اشتباهی صورت گرفته ولی اینطور نیست و گلاب رو کم کم اضافه میکنیم |
مرحله 6 | روغن زیتون رو اضافه میکنیم خیلی با قدرت و فشار ورز میدیم تاکاملا یکدست بشه |
مرحله 7 | در آخر پودر پسته و نارگیل رو توی قالب میریزیم و موادمون رو روش میریزیم یا به دلخواه توی دیس میریزیم |