زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۱۹۰ گرم |
روغن مایع ۸۵ گرم |
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری |
شیر عسل ۱ قوطی |
مرحله 1 | آرد را الک کرده و در تابه بریزید. سپس با حرارت ملایم در حدود ۲۰ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و کمی رنگ آرد تغییر کند. |
مرحله 2 | روغن مایع را کم کم اضافه نمایید و مخلوط نمایید تا یکدست شود. زعفران دم کرده را اضافه نموده و تابه را از حرارت بردارید. |
مرحله 3 | شیر عسلی را در مخلوط آرد و روغن بریزید و خوب مخلوط کنید تا حلوا جا بیوفتد. نوش جان |