زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۱/۱/۳ لیوان |
روغن مایع ۱/۲ لیوان |
شیر عسل ۱ قوطی |
پودر هل ۱ قاشق چای خوری |
زعفران دم کردهبه مقدار لازم |
گلاب ۱/۴ لیوان |
مرحله 1 | ابتدا آرد الک شده را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و تفت میدهیم تا کمی رنگ آرد تغییر کند |
مرحله 2 | سپس روغن را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه میدهیم تا به رنگ دلخواه برسد البته بیش از اندازه نباید تفت بخورد |
مرحله 3 | حالا ظرف را از روی حرارت برداشته و پودر هل و شیر عسلی و گلاب و زعفران را اضافه کرده و خیلی سریع مخلوط میکنیم تا حلوا گلوله نشود بعد ظرف را دوباره روی حرارت قرار میدهیم و کمی تفت میدهیم تا حلوا جمع و از ظرف جدا شود .نوش جان |