زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سفید ۲ لیوان |
شکر ۳ لیوان |
آرد نخودچی ۱ لیوان |
روغن ۲ لیوان |
پودر نارگیل ۱ لیوان |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
آب ۴ لیوان |
گلاب ۱ لیوان |
مرحله 1 | ابتدا شکر را درون قابلمه تفلون...با شعله متوسط میگذاریم تا به آرامی ذوب بشه.... مدام هم میزنیم تا کاملا کارامل شود |
مرحله 2 | بعد از اینکه کاملا شکر کارامل شد.رنگش به شکلاتی میرسه..آب و گلاب را اضافه کرده...هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند...دقت کنید زمانیکه آب روی کارامل بریزیم ....می بندد.... آروم هم میزنیم تا کامل آب شود....ولی اجازه ندیم به جوش بیاد....اگر شهد جوش بیاد حلواشکننده میشه |
مرحله 3 | بعد آرد ها و روغن رو توی ماهی تابه ریخته..پانزده دقیقه مدام هم میزنیم،،،،بعد از پانزده دقیقه کاملا بوی خامی آرد گرفته میشه..و پودر نارگیل را اضافه میکنیم....وانیل را هم اضافه میکنیم |
مرحله 4 | در این مرحله..شهد رو در سه مرحله به آردمون اضافه میکنیم و ده دقیقه مدام هم زده تا کاملا حلوا از دیواره ظرف جدابشه،،،شعله رو خاموش کرده.،،و بازهم ده دقیقه با کفگیر ورز میدهیم.....بعد هم در ظرف سرو ریخته. و به دلخواه تزیین کنید.... |