زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
ساگو ۱ لیوان |
شکر ۱.۵ لیوان |
آب ۸ لیوان |
هل ۲ قاشق چای خوری |
زعفرانبه مقدار لازم |
خلال بادام ۱/۲ لیوان |
پودر نارگیل ۱/۲ لیوان |
روغن ۱ لیوان |
گلاب ۱/۲ لیوان |
مرحله 1 | ساگو رو بهتره ابتدا بشورید که کاملا تمیز شود بعدا ساگو را با آبی که در دستور گفته شدخيس ميكنيم چند ساعت بعد كه خوب نرم شد هم ميتوانيد توی مخلوط كن بزارید تا صاف و يكدست بشه هم ميتونىد همينطور دونه اى باشه |
مرحله 2 | شكر راميريزيم توی قابلمه روى حرارت ملایم تا حالت تكه تكه در بياد كامل آب نشه و رنگش تغيير نكنه بعد ساگو با همون آب كه خيس كرديم را به شکر اضافه ميكنيم و مرتب هم ميزنيم تا غليظ بشه |
مرحله 3 | بعد روغن را اضافه کرده و بعد كمى هم میزنیم زعفرون اضافه ميكنيم يا اگر خواستید رنگ دلخواهتون بشه..رنگ خوراکی اضافه کنید بعد هل و پودر نارگیل اضاف کرده،و مرتب هم ميزنيم تا كامل پخته بشه و كشدار بعد در آخر گلاب و خلال بادام اضافه ميكنيم و هم ميزنيم بعد از يكساعت آماده ست. این حلوا باید کشدار باشه...و برای اینکه کشدار بشه مدام باید در یک جهت هم زده بشه.... |