زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۳ پیمانه |
پودر نشاسته ۱ پیمانه |
کافی میت ۱ پیمانه |
کره ۱/۲ پیمانه |
روغن مایع ۱/۳ پیمانه |
پودر پسته ۱ پیمانه |
زعفران آب کرده ۱ قاشق سوپ خوری |
پودر هل ۱ قاشق مربا خوری |
شکر ۲.۵ پیمانه |
آب ۱.۵ پیمانه |
مرحله 1 | آرد را در تابهاي بزرگ ريخته، روي حرارت ملايم بگذاريد و با قاشق چوبي مرتب هم بزنيد تا بدون سوختن آرد، بوي خامي آن گرفته شود. دقت كنيد كه آرد نبايد رنگش تيره شود. |
مرحله 2 | وقتي بوي آرد بلند شد، پودر نشاسته را به تابه اضافه كنيد. حالا مخلوط آرد و نشاسته را به مدت سه دقيقه تفت دهيد. |
مرحله 3 | پودر هل و كافيميت را اينجا اضافه كرده و تابه را از روي حرارت برداريد. مواد را با هم مخلوط كرده و الك كنيد. |
مرحله 4 | در قابلمه يا شير جوشي كوچك روغن و كره را ريخته، روي حرارت بگذاريد تا كره آبشده و با روغن مخلوط شود. حالا از روي حرارت برداريد. |
مرحله 5 | مخلوط كره و روغن را به مواد خشك الكشده اضافه كرده و دائم هم بزنيد تا حلوا يكدست و يكنواخت شود. |
مرحله 6 | شكر را در آب حل كرده و روي حرارت بگذاريد تا جوشيده و شربت آماده شود. شربت غليظشده را از روي حرارت برداريد تا كمي خنك شود.قالب موردنظر را آماده كنيد. كف و ديوارههاي قالب را با كيسه فريزر بپوشانيد. |
مرحله 7 | شربت سردشده را كمكم به مايه حلوا اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد تا حلوا آماده شود.نيمي از حلواي آمادهشده را در قالب ريخته و روي آن را صاف كنيد. پودر پسته را روي لايه اول حلوا بريزيد و پهن كنيد. |
مرحله 8 | زعفران را به نيمه ديگر حلوا اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد. بعدآن را در قالب بريزيد و با پشت قاشق آن را صاف و يكدست كنيد. |
مرحله 9 | روي حلوا را با نايلون بپوشانيد و قالب را به مدت چهار ساعت در يخچال بگذاريد. بعد از اين مدت قالب را بيرون آورده و حلوا را با كمك نايلون از قالب بيرون آورده، برش زده و در ظرف بچينيد. |