سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی حلوای خامه

حلوای خامه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۵ نفر
مواد لازم
آرد سفید ۵۰۰ گرم
شکر ۴۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
خامه‏ ۲۰۰ گرم
روغن مایع ۱/۲ لیوان
آب ۲ لیوان
زعفران دم کرده ۱/۲ لیوان
گلاب ۱/۴ لیوان
حلوای خامه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت حلوای خامه
روش ساخت
مرحله 1در تابه‌اي روغن مايع و كره را ريخته و روي حرارت قرار مي‌دهيم، كمي كه با هم مخلوط شدند خامه را افزوده و مخلوط مي‌كنيم.
مرحله 2آرد را در كاسه‌اي الك كرده، سپس به يك‌باره به مواد تابه اضافه و سريع مخلوط مي‌كنيم. بهتر اين كه با پشت قاشق چوبي به مخلوط كردن ادامه دهيم تا گلوله‌هاي آرد كاملا باز شوند
مرحله 3سپس حرارت را ملايم كرده و به همزدن ادامه مي‌دهيم تا آرد در مخلوط خامه، روغن و كره سرخ شود. وقتي بوي آرد سرخ شده بلند شد و كمي رنگ آن برگشت.
مرحله 4شهد حلوا را همراه با زعفران اضافه كرده و پس از مخلوط شدن گلاب را مي‌افزاييم.
مرحله 5برای تهیه شهد،شكر و آب را روي حرارت قرار داده تا شكر حل شود، پس از 10 دقيقه جوشيدن ظرف را از روي حرارت برداشته تا شربت خنك شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین