زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
جوانه گندم ۴۰۰ گرم |
خرما ۸۰۰ گرم |
کره ۱۰۰ گرم |
پودر هل سبز ۱ قاشق مربا خوری |
دارچین ۱ قاشق سوپ خوری |
پودر نارگیل ۱ قاشق غذا خوری |
پودر پسته ۱ قاشق غذا خوری |
گردو ۱۵۰ گرم |
آب ۱ پیمانه |
مرحله 1 | مغز گردو و دارچین و هل سبز را آسیاب کرده با آرد جوانه ی گندم خوب مخلوط کنید . و کره را در ظرفی حل کرده و جوانه چرخ شده را به آن اضافه کنید. |
مرحله 2 | پس از آن مواد تهیه شده را در یک ظرف چینی با خرما مخلوط کنید و خوب ورز دهید تاخمیر نسبتا سفتی بدست آید با شعله کم به مدت 15 دقیقه تفت دهید و بعد آب را اضافه کنید(به جای آب میتوانید از گلاب استفاده کنید.) و به هم بزنید و در شعله کم به مدت 10 دقیقه بگذارید تا بجوشد . |
مرحله 3 | مواد را داخل ظرف مخصوص بریزید و روی آن را با پودر پسته، نارگیل و بادام تزیین کنید. |