سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی حلوای بهارنارنج و زنجبیل

حلوای بهارنارنج و زنجبیل
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۵ نفر
مواد لازم
آرد سفید ۵۰۰ گرم
روغن مایع ۱ لیوان
شکر ۲ لیوان
آب ۲.۵ لیوان
زنجبیل ۱ قاشق مربا خوری
عرق بهار نارنج ۱/۲ لیوان
حلوای بهارنارنج و زنجبیل
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت حلوای بهارنارنج و زنجبیل
روش ساخت
مرحله 1برای تهیه شهد،شکر و آب را بجوشانید تا شکر حل شود،سپس عرق بهارنارنج را اضافه کرده، اجازه دهید کمی غلیظ شود،بعد از روی شعله بردارید و بعد که کمی از دما افتاد ،استفاده کنید.
مرحله 2آرد را در تابه ریخته و باحرارت ملایم هفت دقیقه تفت دهید تا کمرنگ شود ،بعد روغن و زنجبیل را به آن اضافه کنید و بعد حدود 10 دقیقه دیگر هم تفت دهید و مدام هم بزنید.
مرحله 3بعد تابه را از روی حرارت بردارید و شهد ولرم را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شهد جذب حلوا شود بعد در ظرف ریخته و به دلخواه تزیین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین